Elmalı kurabiye tarifini okuduktan sonra, gerçekten de evde denemek istiyorum. Özellikle elmaların tarçınla tatlandırılması fikri çok hoşuma gitti. Acaba elmaların cinsinin de lezzete etkisi olur mu? Ben genelde ekşi elma kullanmayı tercih ediyorum, bu tarifte nasıl bir sonuç alırım? Hamurun yoğrulma aşamasında dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Ayrıca, pudra şekerini serpmek dışında farklı bir sunum öneriniz var mı? Sevdiklerime yapacağım bu tarifte en iyi sonucu almak için neler yapabilirim?
Elmalı kurabiye tarifini okuduktan sonra, gerçekten de evde denemek istiyorum. Özellikle elmaların tarçınla tatlandırılması fikri çok hoşuma gitti. Acaba elmaların cinsinin de lezzete etkisi olur mu? Ben genelde ekşi elma kullanmayı tercih ediyorum, bu tarifte nasıl bir sonuç alırım? Hamurun yoğrulma aşamasında dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Ayrıca, pudra şekerini serpmek dışında farklı bir sunum öneriniz var mı? Sevdiklerime yapacağım bu tarifte en iyi sonucu almak için neler yapabilirim?
Cevap yaz