Tarçınlı butik kurabiye tarifini uygulamak istiyorum ama bazı detayları merak ediyorum. Özellikle hamurun kıvamını nasıl ayarlayabilirim? Ayrıca, bu tarifteki dinlendirme süresinin önemi nedir? Kurabiyelerin daha iyi şekil almasını sağlıyor mu? Bir de, pişirme süresini nasıl gözlemleyeceğim? Fırından fırına değiştiği belirtilmiş, bu konuda bir ipucu verebilir misin? Teşekkürler!
Tarçınlı butik kurabiye tarifini uygulamak istiyorum ama bazı detayları merak ediyorum. Özellikle hamurun kıvamını nasıl ayarlayabilirim? Ayrıca, bu tarifteki dinlendirme süresinin önemi nedir? Kurabiyelerin daha iyi şekil almasını sağlıyor mu? Bir de, pişirme süresini nasıl gözlemleyeceğim? Fırından fırına değiştiği belirtilmiş, bu konuda bir ipucu verebilir misin? Teşekkürler!
Cevap yaz