Süt şerbetli brownie kurabiye tarifini okuyunca, gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Bitter çikolata ve tereyağının benmari usulü eritilmesi adımı, bu kurabiyelere nasıl bir lezzet katacak merak ediyorum. Yumurtalar ve şeker çırpılırken renginin açılması, tam da istediğim gibi krema kıvamına gelene kadar çırpmak gerekmesi de önemli bir detay. Peki, fırından çıkan sıcak kurabiyelerin hemen süt şerbetine konulması gerektiği söyleniyor; acaba bu, kurabiyelerin yumuşak kalmasını daha da mı artırıyor? Ayrıca, gül suyu eklemek isteğe bağlıymış; bu, tatlıya farklı bir aroma katacak gibi görünüyor. Başarılı olup olmadığını denemek için sabırsızlanıyorum!
Süt şerbetli brownie kurabiye tarifini okuyunca, gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Bitter çikolata ve tereyağının benmari usulü eritilmesi adımı, bu kurabiyelere nasıl bir lezzet katacak merak ediyorum. Yumurtalar ve şeker çırpılırken renginin açılması, tam da istediğim gibi krema kıvamına gelene kadar çırpmak gerekmesi de önemli bir detay. Peki, fırından çıkan sıcak kurabiyelerin hemen süt şerbetine konulması gerektiği söyleniyor; acaba bu, kurabiyelerin yumuşak kalmasını daha da mı artırıyor? Ayrıca, gül suyu eklemek isteğe bağlıymış; bu, tatlıya farklı bir aroma katacak gibi görünüyor. Başarılı olup olmadığını denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz