Soslu kurabiye tarifini okuduktan sonra, özellikle sosun hazırlanışı beni çok etkiledi. Bitter çikolatanın süt kreması ve sıvı yağ ile eritilmesi, sosun kıvamını nasıl etkiliyor? Ayrıca, fındık veya badem eklemek, sosun lezzetini nasıl değiştirir? Kurabiyelerin pişirme süresi hakkında, tam olarak altın rengi alana kadar pişirmek yeterli mi, yoksa daha fazla mı beklemek gerekiyor? Sonuçta bu tarif ile misafirlerime sunabileceğim harika bir atıştırmalık elde edebileceğimden eminim!
Soslu kurabiye tarifini okuduktan sonra, özellikle sosun hazırlanışı beni çok etkiledi. Bitter çikolatanın süt kreması ve sıvı yağ ile eritilmesi, sosun kıvamını nasıl etkiliyor? Ayrıca, fındık veya badem eklemek, sosun lezzetini nasıl değiştirir? Kurabiyelerin pişirme süresi hakkında, tam olarak altın rengi alana kadar pişirmek yeterli mi, yoksa daha fazla mı beklemek gerekiyor? Sonuçta bu tarif ile misafirlerime sunabileceğim harika bir atıştırmalık elde edebileceğimden eminim!
Cevap yaz