Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Sıvı yağlı toz şekerli un kurabiyesini denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle malzemelerin karıştırılması ve hamurun dinlendirilmesi gibi adımların ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok faydalı. Hamurun yumuşak ama ele yapışmayan bir dokuya sahip olması için ne kadar yoğurmamız gerektiği hakkında bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, kurabiyeleri pişirirken gözlemlemek gerektiğini söylemişsiniz, bu konuda bir öneriniz var mı?
Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Sıvı yağlı toz şekerli un kurabiyesini denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle malzemelerin karıştırılması ve hamurun dinlendirilmesi gibi adımların ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok faydalı. Hamurun yumuşak ama ele yapışmayan bir dokuya sahip olması için ne kadar yoğurmamız gerektiği hakkında bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, kurabiyeleri pişirirken gözlemlemek gerektiğini söylemişsiniz, bu konuda bir öneriniz var mı?
Cevap yaz