Kurabiyeleri hazırlarken hangi aşamanın en çok zorlayıcı olduğunu düşündünüz? Özellikle hamurun kıvamını tutturmakta zorlananlar için bir ipucu var mı? Ayrıca, hindistan cevizi rendesinin kalitesinin lezzeti etkilediği belirtilmiş, bu konuda nasıl bir tercih yapmalıyız? Taze rendelenmiş hindistan cevizi bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Kurabiyelerin daha gevrek olmasını sağlamak için mısır nişastası eklemek de güzel bir öneri. Bunun dışında, farklı aromalar denemek isteyenler için hangi eklemeler en iyi sonucu veriyor sence?
Kurabiyeleri hazırlarken hangi aşamanın en çok zorlayıcı olduğunu düşündünüz? Özellikle hamurun kıvamını tutturmakta zorlananlar için bir ipucu var mı? Ayrıca, hindistan cevizi rendesinin kalitesinin lezzeti etkilediği belirtilmiş, bu konuda nasıl bir tercih yapmalıyız? Taze rendelenmiş hindistan cevizi bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Kurabiyelerin daha gevrek olmasını sağlamak için mısır nişastası eklemek de güzel bir öneri. Bunun dışında, farklı aromalar denemek isteyenler için hangi eklemeler en iyi sonucu veriyor sence?
Cevap yaz