Sıvı yağlı beyaz kurabiye tarifini okurken aklıma geldi, bu kurabiyeleri yaparken hangi malzemelerin en taze olması gerektiğine dikkat ediyor musunuz? Özellikle yoğurt ve sıvı yağ gibi malzemeler, kurabiyenin lezzetini ve dokusunu etkileyen önemli unsurlar değil mi? Ayrıca, ceviz veya fındık eklemek kurabiyelere bambaşka bir tat katıyormuş gibi görünüyor; siz hangi malzemeyi tercih ediyorsunuz? Kurabiyeleri yaparken, hamurun kıvamının nasıl olması gerektiği konusunda bir deneyiminiz var mı?
Sıvı yağlı beyaz kurabiye tarifini okurken aklıma geldi, bu kurabiyeleri yaparken hangi malzemelerin en taze olması gerektiğine dikkat ediyor musunuz? Özellikle yoğurt ve sıvı yağ gibi malzemeler, kurabiyenin lezzetini ve dokusunu etkileyen önemli unsurlar değil mi? Ayrıca, ceviz veya fındık eklemek kurabiyelere bambaşka bir tat katıyormuş gibi görünüyor; siz hangi malzemeyi tercih ediyorsunuz? Kurabiyeleri yaparken, hamurun kıvamının nasıl olması gerektiği konusunda bir deneyiminiz var mı?
Cevap yaz