Portakallı un kurabiyesi tarifine göre, portakal aromasının nasıl bu kadar yoğunlaşabileceğini merak ediyorum. Özellikle taze ve organik bir portakal kullanmanın lezzete etkisi hakkında daha fazla bilgi verir misin? Bu kurabiyelerin çay saatlerinde nasıl bir hava kattığını da duymak isterim. Ayrıca, farklı malzemeler ekleyerek elde edilen varyasyonlar hakkında deneyimlerin var mı?
Portakallı un kurabiyesi tarifine göre, portakal aromasının nasıl bu kadar yoğunlaşabileceğini merak ediyorum. Özellikle taze ve organik bir portakal kullanmanın lezzete etkisi hakkında daha fazla bilgi verir misin? Bu kurabiyelerin çay saatlerinde nasıl bir hava kattığını da duymak isterim. Ayrıca, farklı malzemeler ekleyerek elde edilen varyasyonlar hakkında deneyimlerin var mı?
Cevap yaz