Portakallı kurabiye tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle tereyağı ve portakal suyu ile yapılan karışımın nasıl bir aroma oluşturduğunu merak ediyorum. Dinlendirme aşamasının bu kurabiyelere nasıl bir lezzet katacağını düşünmek bile iştahımı kabartıyor. Sizce portakal yerine limon suyu kullanmak kurabiyenin tadını çok mu değiştirir? Ayrıca, üzerindeki pudra şekerinin görüntüsü ne kadar güzel olur! Bu tarife göre yaptığınızda hangi malzemeleri ekleyerek farklı tatlar elde ettiniz?
Portakallı kurabiye tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle tereyağı ve portakal suyu ile yapılan karışımın nasıl bir aroma oluşturduğunu merak ediyorum. Dinlendirme aşamasının bu kurabiyelere nasıl bir lezzet katacağını düşünmek bile iştahımı kabartıyor. Sizce portakal yerine limon suyu kullanmak kurabiyenin tadını çok mu değiştirir? Ayrıca, üzerindeki pudra şekerinin görüntüsü ne kadar güzel olur! Bu tarife göre yaptığınızda hangi malzemeleri ekleyerek farklı tatlar elde ettiniz?
Cevap yaz