Kurabiye pişirirken fırın türünün gerçekten büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Fanlı fırınlarda pişirilen kurabiyelerin daha iyi kabardığı ve homojen bir şekilde piştiği iddiaları oldukça mantıklı. Peki, bu fanlı fırınların sağladığı hız ve eşit ısı dağılımı, gerçekten kurabiyelerin lezzetini artırıyor mu? Ayrıca, fansız fırınlarda daha yoğun tatlar elde etme şansı var mı? Yani, klasik yöntemle pişirilmiş kurabiyelerin tadı, fanlı fırında pişirilenlere göre daha mı zengin? Bunlar benim merak ettiğim sorular. Kurabiye tarifine göre uygun fırın seçimi yapmak ne kadar önemli, bu konuda deneyimi olanlar neler düşünüyor?
Kurabiye pişirirken fırın türünün gerçekten büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Fanlı fırınlarda pişirilen kurabiyelerin daha iyi kabardığı ve homojen bir şekilde piştiği iddiaları oldukça mantıklı. Peki, bu fanlı fırınların sağladığı hız ve eşit ısı dağılımı, gerçekten kurabiyelerin lezzetini artırıyor mu? Ayrıca, fansız fırınlarda daha yoğun tatlar elde etme şansı var mı? Yani, klasik yöntemle pişirilmiş kurabiyelerin tadı, fanlı fırında pişirilenlere göre daha mı zengin? Bunlar benim merak ettiğim sorular. Kurabiye tarifine göre uygun fırın seçimi yapmak ne kadar önemli, bu konuda deneyimi olanlar neler düşünüyor?
Cevap yaz