Nasıl bir deneyim yaşadınız, içi dolgulu rulo kurabiye tarifi oldukça detaylı ve pratik görünüyor. Hamurun dinlendirilmesi adımını atlamamak önemli, değil mi? Peki, dolgu malzemesi olarak en çok hangi çeşidi tercih ettiniz? Fındık mı, çikolata mı yoksa reçel mi? Ayrıca, pişirme süresi ile ilgili bir sorun yaşadınız mı? Sonuçta ortaya çıkan kurabiyelerin tadı nasıldı?
Nasıl bir deneyim yaşadınız, içi dolgulu rulo kurabiye tarifi oldukça detaylı ve pratik görünüyor. Hamurun dinlendirilmesi adımını atlamamak önemli, değil mi? Peki, dolgu malzemesi olarak en çok hangi çeşidi tercih ettiniz? Fındık mı, çikolata mı yoksa reçel mi? Ayrıca, pişirme süresi ile ilgili bir sorun yaşadınız mı? Sonuçta ortaya çıkan kurabiyelerin tadı nasıldı?
Cevap yaz