Bu fındıklı karamelli kurabiye tarifini gördüğümde gerçekten çok heyecanlandım! Tereyağı ve şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması adımı, kurabiyelerin hafif ve lezzetli olmasını sağlamak için harika bir başlangıç. Sizce de bu aşama, kurabiyenin dokusunu nasıl etkiliyor? Ayrıca, fındık yerine ceviz veya badem kullanma önerisi de çok ilginç, denemek isterim! Karamel sosunu eklerken hafif bastırmak fikri de, lezzetin daha iyi dağılması için oldukça mantıklı. Sizin bu tarife eklemek istediğiniz başka bir püf noktası var mı?
Bu fındıklı karamelli kurabiye tarifini gördüğümde gerçekten çok heyecanlandım! Tereyağı ve şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması adımı, kurabiyelerin hafif ve lezzetli olmasını sağlamak için harika bir başlangıç. Sizce de bu aşama, kurabiyenin dokusunu nasıl etkiliyor? Ayrıca, fındık yerine ceviz veya badem kullanma önerisi de çok ilginç, denemek isterim! Karamel sosunu eklerken hafif bastırmak fikri de, lezzetin daha iyi dağılması için oldukça mantıklı. Sizin bu tarife eklemek istediğiniz başka bir püf noktası var mı?
Cevap yaz