Elmalı kurabiye yaparken elmaların hazırlanması gerçekten önemli bir aşama. Ben de elmaların soyulup soyulmaması konusunda kararsız kaldığım anlar oldu. Kimi zaman kabuklarıyla kullanmak, kurabiyeye bambaşka bir doku katıyor. Ama eğer kabuklar kalınsa veya elmaların tadı yeterince güzel değilse, onları soymak daha iyi sonuç verebilir. Senin bu konuda bir tercih yaptığın bir an oldu mu? Özellikle hangi elma türlerini kullanmayı tercih ediyorsun? Ayrıca, elmalara eklediğin baharatlar ve şeker, tam da istediğim gibi farklı tatlar elde etmeme yaradı. Belki de senin tarifine uygun bir önerin olabilir mi?
Elmalı kurabiye yaparken elmaların hazırlanması gerçekten önemli bir aşama. Ben de elmaların soyulup soyulmaması konusunda kararsız kaldığım anlar oldu. Kimi zaman kabuklarıyla kullanmak, kurabiyeye bambaşka bir doku katıyor. Ama eğer kabuklar kalınsa veya elmaların tadı yeterince güzel değilse, onları soymak daha iyi sonuç verebilir. Senin bu konuda bir tercih yaptığın bir an oldu mu? Özellikle hangi elma türlerini kullanmayı tercih ediyorsun? Ayrıca, elmalara eklediğin baharatlar ve şeker, tam da istediğim gibi farklı tatlar elde etmeme yaradı. Belki de senin tarifine uygun bir önerin olabilir mi?
Cevap yaz