Elmalı kurabiye yaparken en ideal pişirme sıcaklığının 180°C olması gerektiğini öğrendiğimde, bu konudaki deneyimlerinizi merak ettim. Sizce, bu sıcaklıkta pişirilen kurabiyeler gerçekten de dışı kıtır, içi yumuşak bir dokuya ulaşabiliyor mu? Ayrıca, farklı sıcaklıklarda denediğiniz bir tarif oldu mu? Eğer olduysa, sonuçlar arasında nasıl farklar gördünüz?
Elmalı kurabiye yaparken en ideal pişirme sıcaklığının 180°C olması gerektiğini öğrendiğimde, bu konudaki deneyimlerinizi merak ettim. Sizce, bu sıcaklıkta pişirilen kurabiyeler gerçekten de dışı kıtır, içi yumuşak bir dokuya ulaşabiliyor mu? Ayrıca, farklı sıcaklıklarda denediğiniz bir tarif oldu mu? Eğer olduysa, sonuçlar arasında nasıl farklar gördünüz?
Cevap yaz