Bu tarifin detaylarını okuduktan sonra çiçek yağlı tuzlu kurabiye yapmayı denemek gerçekten heyecan verici geliyor. Özellikle çay saatlerinde misafirlerime sunmak için harika bir seçenek gibi görünüyor. Kullanılan malzemeler oldukça basit ve her evde bulunabilecek türden. Margarini yumuşatmak ve diğer malzemelerle karıştırmak için ne kadar zaman harcadınız? Hamurun kıvamını elde etmekte zorlandınız mı? Ayrıca, üzerine susam ve çörek otu eklemek gerçekten güzel bir dokunuş. Fırında pişirme süresiyle ilgili bir ipucunuz var mı? Kurabiyeleri pişirdikten sonra nasıl bir tat aldınız? Bu tarifin uygulanabilirliği ve lezzeti hakkında daha fazla deneyim paylaşabilir misiniz?
Bu tarifin detaylarını okuduktan sonra çiçek yağlı tuzlu kurabiye yapmayı denemek gerçekten heyecan verici geliyor. Özellikle çay saatlerinde misafirlerime sunmak için harika bir seçenek gibi görünüyor. Kullanılan malzemeler oldukça basit ve her evde bulunabilecek türden. Margarini yumuşatmak ve diğer malzemelerle karıştırmak için ne kadar zaman harcadınız? Hamurun kıvamını elde etmekte zorlandınız mı? Ayrıca, üzerine susam ve çörek otu eklemek gerçekten güzel bir dokunuş. Fırında pişirme süresiyle ilgili bir ipucunuz var mı? Kurabiyeleri pişirdikten sonra nasıl bir tat aldınız? Bu tarifin uygulanabilirliği ve lezzeti hakkında daha fazla deneyim paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz