Bademli kurabiyelerin tarifini okudum ve gerçekten ilgimi çekti. Özellikle bademlerin kavrulmasının lezzeti artıracağını düşünmek harika bir fikir. Peki, bu kurabiyeleri yaparken bademleri ne kadar kavurmalıyız? Ayrıca, çikolata parçacıkları eklemeyi düşündüğümde, hangi tür çikolatanın daha iyi olacağını önerirsiniz? Farklı tatlar denemek gerçekten eğlenceli gözüküyor!
Bademli kurabiyelerin tarifini okudum ve gerçekten ilgimi çekti. Özellikle bademlerin kavrulmasının lezzeti artıracağını düşünmek harika bir fikir. Peki, bu kurabiyeleri yaparken bademleri ne kadar kavurmalıyız? Ayrıca, çikolata parçacıkları eklemeyi düşündüğümde, hangi tür çikolatanın daha iyi olacağını önerirsiniz? Farklı tatlar denemek gerçekten eğlenceli gözüküyor!
Cevap yaz