Zeytinyağlı mısır unlu kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu sağlıklı ve lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle glüten intoleransım olduğu için mısır ununun kullanılması benim için büyük bir avantaj. Zeytinyağının eklenmesiyle daha hafif bir tat elde edileceği de çok hoşuma gitti. Ceviz veya fındık eklemek de harika bir fikir! Sizce bu kurabiyeleri, çay saatinde misafirlerime sunmak için en uygun zaman ne zaman olur? Ayrıca, pişirme süresi boyunca dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı?
Zeytinyağlı mısır unlu kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu sağlıklı ve lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle glüten intoleransım olduğu için mısır ununun kullanılması benim için büyük bir avantaj. Zeytinyağının eklenmesiyle daha hafif bir tat elde edileceği de çok hoşuma gitti. Ceviz veya fındık eklemek de harika bir fikir! Sizce bu kurabiyeleri, çay saatinde misafirlerime sunmak için en uygun zaman ne zaman olur? Ayrıca, pişirme süresi boyunca dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı?
Cevap yaz