Un kurabiyesi yaparken nişastasız bir tarif denemek gerçekten ilginç bir fikir! Tereyağı ve pudra şekerini çırparken krema kıvamını yakalamak zor mu? Hamurun yumuşak ve ele yapışmayan bir kıvama gelmesi için eklediğiniz un miktarını ayarlamakta zorluk yaşadınız mı? Ayrıca, üzerini süslemek için ceviz veya fındık eklemek hoş bir dokunuş, bu malzemelerin tadını nasıl buldunuz? Sonuçta fırından çıkan kurabiyeler hafif pembeleşmişse, lezzetlerinin harika olacağına eminim. Peki, bu tarife ek başka aromalar katmayı düşündünüz mü?
Un kurabiyesi yaparken nişastasız bir tarif denemek gerçekten ilginç bir fikir! Tereyağı ve pudra şekerini çırparken krema kıvamını yakalamak zor mu? Hamurun yumuşak ve ele yapışmayan bir kıvama gelmesi için eklediğiniz un miktarını ayarlamakta zorluk yaşadınız mı? Ayrıca, üzerini süslemek için ceviz veya fındık eklemek hoş bir dokunuş, bu malzemelerin tadını nasıl buldunuz? Sonuçta fırından çıkan kurabiyeler hafif pembeleşmişse, lezzetlerinin harika olacağına eminim. Peki, bu tarife ek başka aromalar katmayı düşündünüz mü?
Cevap yaz