Tahinli çıtırt kurabiye tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle içerdiği tahin sayesinde sağlıklı yağlar ve proteinler barındırması çok hoşuma gitti. Hamurunun yumuşak kıvamda olması ve üzerine serpilmesi gereken çörek otu veya susam ile nasıl bir lezzet katıldığını merak ediyorum. Fırından çıkınca hafif pembeleşmesi gerektiği belirtilmiş; umarım bu aşamayı da iyi yapabilirim. Ayrıca, tarifte önerilen farklı tatlarla zenginleştirme fikri de oldukça yaratıcı. Kakaolu ya da kuru meyve ekleyerek denemek harika olurdu. Bu kurabiyeleri ailemle çay saatinde paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Tahinli çıtırt kurabiye tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle içerdiği tahin sayesinde sağlıklı yağlar ve proteinler barındırması çok hoşuma gitti. Hamurunun yumuşak kıvamda olması ve üzerine serpilmesi gereken çörek otu veya susam ile nasıl bir lezzet katıldığını merak ediyorum. Fırından çıkınca hafif pembeleşmesi gerektiği belirtilmiş; umarım bu aşamayı da iyi yapabilirim. Ayrıca, tarifte önerilen farklı tatlarla zenginleştirme fikri de oldukça yaratıcı. Kakaolu ya da kuru meyve ekleyerek denemek harika olurdu. Bu kurabiyeleri ailemle çay saatinde paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz