Süt reçelli kurabiye tarifini duydum ve gerçekten denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit görünüyor. Tereyağı ve sıvı yağı karıştırmak için ne kadar çırpmak gerektiğini merak ediyorum, çünkü krema kıvamına gelmesi önemliymiş. Ayrıca süt ve süt reçelini eklerken karıştırma süresi ne kadar olmalı? Hamuru dinlendirmek için buzdolabında 30 dakika bekletmek yeterli mi, yoksa daha uzun süre bekletmek mi daha iyi olur? Fırına atarken üzerinin pembeleşmesi için dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Son olarak, üzerine pudra şekeri serpmek dışında başka önerileriniz var mı?
Süt reçelli kurabiye tarifini duydum ve gerçekten denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit görünüyor. Tereyağı ve sıvı yağı karıştırmak için ne kadar çırpmak gerektiğini merak ediyorum, çünkü krema kıvamına gelmesi önemliymiş. Ayrıca süt ve süt reçelini eklerken karıştırma süresi ne kadar olmalı? Hamuru dinlendirmek için buzdolabında 30 dakika bekletmek yeterli mi, yoksa daha uzun süre bekletmek mi daha iyi olur? Fırına atarken üzerinin pembeleşmesi için dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Son olarak, üzerine pudra şekeri serpmek dışında başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz