Bu tarifteki susamlı kurabiye simitleri gerçekten harika görünüyor! Hamurun hazırlanması ve dinlendirilmesi aşamaları oldukça net anlatılmış. Özellikle hamurun dinlendirilmesi, simitlerin kıvamı açısından kritik bir adım gibi görünüyor. Fırına vermeden önce üzerindeki yumurta sarısı ve susamla elde edilen görünüm de tam da çay saatlerine yakışır cinsten. Sizce simitlerinizi yaparken farklı malzemeler eklemek lezzetini nasıl etkiler? Mesela, toz şeker eklemek ya da susam yerine çörek otu kullanmak denemeye değer mi?
Bu tarifteki susamlı kurabiye simitleri gerçekten harika görünüyor! Hamurun hazırlanması ve dinlendirilmesi aşamaları oldukça net anlatılmış. Özellikle hamurun dinlendirilmesi, simitlerin kıvamı açısından kritik bir adım gibi görünüyor. Fırına vermeden önce üzerindeki yumurta sarısı ve susamla elde edilen görünüm de tam da çay saatlerine yakışır cinsten. Sizce simitlerinizi yaparken farklı malzemeler eklemek lezzetini nasıl etkiler? Mesela, toz şeker eklemek ya da susam yerine çörek otu kullanmak denemeye değer mi?
Cevap yaz