Bu tarifin sirkesiz tuzlu kurabiye yapımında bahsettiğiniz adımlar gerçekten çok pratik görünüyor. Özellikle yoğurt ve sıvı yağ kullanımı, kurabiyelerin yumuşaklığını artıracak gibi. Hamuru dinlendirmek fikri de ilginç, gerçekten daha çıtır bir doku elde etmek mümkün mü? Ayrıca baharat ekleyerek lezzetini artırma öneriniz de harika; hangi baharatları denemek istersiniz? Kurabiyeleri hangi soslarla denemek daha iyi olur sizce?
Bu tarifin sirkesiz tuzlu kurabiye yapımında bahsettiğiniz adımlar gerçekten çok pratik görünüyor. Özellikle yoğurt ve sıvı yağ kullanımı, kurabiyelerin yumuşaklığını artıracak gibi. Hamuru dinlendirmek fikri de ilginç, gerçekten daha çıtır bir doku elde etmek mümkün mü? Ayrıca baharat ekleyerek lezzetini artırma öneriniz de harika; hangi baharatları denemek istersiniz? Kurabiyeleri hangi soslarla denemek daha iyi olur sizce?
Cevap yaz