Elmalı kurabiye yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Malzemeleri karıştırırken mi, yoksa şekil verirken mi? Özellikle elmaların rendelenmesi ve hamurun kıvamını ayarlamak zorlayıcı olabilir. Sizce, tarçın eklemek bu tatlıya nasıl bir farklılık katıyor? Ayrıca pişirme süresi konusunda da dikkat edilmesi gerekenler varmış, siz bu konuda nasıl bir deneyim yaşadınız?
Elmalı kurabiye yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Malzemeleri karıştırırken mi, yoksa şekil verirken mi? Özellikle elmaların rendelenmesi ve hamurun kıvamını ayarlamak zorlayıcı olabilir. Sizce, tarçın eklemek bu tatlıya nasıl bir farklılık katıyor? Ayrıca pişirme süresi konusunda da dikkat edilmesi gerekenler varmış, siz bu konuda nasıl bir deneyim yaşadınız?
Cevap yaz