Bu tarifle şekerli un kurabiyesi yapmak gerçekten çok keyifli görünüyor. Hamurun yumuşak kıvamda olması ve tereyağının kullanılması, kurabiyenin lezzetini artıracak gibi. Peki, hamurun daha kabarık olması için kabartma tozunu ne zaman eklemeliyim? Ayrıca, kakao veya hindistan cevizi ekleyerek farklı tatlar denemek çok hoş, bunun için ne kadar eklemek yeterli olur? Chef olarak bu tarifte değişiklikler yapmayı severim, daha fazla malzeme öneriniz var mı?
Bu tarifle şekerli un kurabiyesi yapmak gerçekten çok keyifli görünüyor. Hamurun yumuşak kıvamda olması ve tereyağının kullanılması, kurabiyenin lezzetini artıracak gibi. Peki, hamurun daha kabarık olması için kabartma tozunu ne zaman eklemeliyim? Ayrıca, kakao veya hindistan cevizi ekleyerek farklı tatlar denemek çok hoş, bunun için ne kadar eklemek yeterli olur? Chef olarak bu tarifte değişiklikler yapmayı severim, daha fazla malzeme öneriniz var mı?
Cevap yaz