Kurabiye yapımında en çok hangi adımda zorlanıyorsunuz? Hamurun hazırlanması sırasında tereyağını ve toz şekeri karıştırırken krema kıvamına gelmesi için ne kadar çırpmanız gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, kurabiyeleri şekillendirdikten sonra şekerle kaplama aşamasında, sıcak olmalarının gerçekten etkisi oluyor mu? Ben de kurabiyeleri fırından çıkardığımda hemen şekerle kaplamayı denedim ama sonuç aynı olmadı. Sizce neden böyle oldu?
Kurabiye yapımında en çok hangi adımda zorlanıyorsunuz? Hamurun hazırlanması sırasında tereyağını ve toz şekeri karıştırırken krema kıvamına gelmesi için ne kadar çırpmanız gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, kurabiyeleri şekillendirdikten sonra şekerle kaplama aşamasında, sıcak olmalarının gerçekten etkisi oluyor mu? Ben de kurabiyeleri fırından çıkardığımda hemen şekerle kaplamayı denedim ama sonuç aynı olmadı. Sizce neden böyle oldu?
Cevap yaz