Şeker hamurlu söz kurabiyeleri yapmayı düşündüğünüzde, ilk aşamada hangi malzemeleri kullanmanız gerektiğini öğrenmek için çok heyecanlandım. Özellikle tereyağı ve pudra şekerinin karışımını çırparken nasıl bir doku elde edeceğinizi merak ediyorum. Hamurun kıvamını ayarlamakta zorlandığınız anlar oldu mu? Dinlendirme süresi gerçekten hamurun yapısını etkiliyor mu? Ayrıca, kurabiyeleri şekillendirmek için kullandığınız kalıplar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Sonrasında şeker hamurunu açarken nişasta yerine un kullanmamanın önemini anlamak ilginç. Süsleme aşamasında hangi detaylara dikkat etmeliyiz? Yaptığınız kurabiyelerle ilgili en çok hangi aşamayı zor buluyorsunuz?
Şeker hamurlu söz kurabiyeleri yapmayı düşündüğünüzde, ilk aşamada hangi malzemeleri kullanmanız gerektiğini öğrenmek için çok heyecanlandım. Özellikle tereyağı ve pudra şekerinin karışımını çırparken nasıl bir doku elde edeceğinizi merak ediyorum. Hamurun kıvamını ayarlamakta zorlandığınız anlar oldu mu? Dinlendirme süresi gerçekten hamurun yapısını etkiliyor mu? Ayrıca, kurabiyeleri şekillendirmek için kullandığınız kalıplar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Sonrasında şeker hamurunu açarken nişasta yerine un kullanmamanın önemini anlamak ilginç. Süsleme aşamasında hangi detaylara dikkat etmeliyiz? Yaptığınız kurabiyelerle ilgili en çok hangi aşamayı zor buluyorsunuz?
Cevap yaz