Sakızlı muhallebili kurabiye tarifini okuduktan sonra hemen mutfakta denemek istiyorum! Sakız aromasının kurabiyeye katacağı lezzeti merak ediyorum. Muhallebinin hazırlanışında dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Ayrıca, bu kurabiyeleri yaparken sakızın miktarını artırmak ya da azaltmak lezzeti nasıl etkiler? Farklı aromalar ekleyerek farklı tatlar elde etme fikri oldukça ilginç, özellikle kakule eklemeyi düşünüyorum. Sizce hangi aromalar bu kurabiyeye daha çok yakışır?
Sakızlı muhallebili kurabiye tarifini okuduktan sonra hemen mutfakta denemek istiyorum! Sakız aromasının kurabiyeye katacağı lezzeti merak ediyorum. Muhallebinin hazırlanışında dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Ayrıca, bu kurabiyeleri yaparken sakızın miktarını artırmak ya da azaltmak lezzeti nasıl etkiler? Farklı aromalar ekleyerek farklı tatlar elde etme fikri oldukça ilginç, özellikle kakule eklemeyi düşünüyorum. Sizce hangi aromalar bu kurabiyeye daha çok yakışır?
Cevap yaz