Kurabiye yaparken sıvı yağ kullanmanın avantajlarını ve dezavantajlarını düşündüğümde, gerçekten de yumuşak ve esnek bir doku elde etmek önemli bir artı gibi görünüyor. Ancak, aynı zamanda katı yağların sağladığı zengin lezzetin kaybolabileceğini bilmek de bir dezavantaj. Acaba sıvı yağ kullanarak kurabiyelerim daha sağlıklı olabilir mi? Ama lezzet açısından bir kayba uğramak istemiyorum. Sizce hangi yağ türü daha iyi sonuç verir? Zeytinyağı mı yoksa hindistancevizi yağı mı? Bu konuda deneme yapmayı düşünüyorum ama hangisinin daha iyi sonuç vereceği konusunda kararsızım.
Kurabiye yaparken sıvı yağ kullanmanın avantajlarını ve dezavantajlarını düşündüğümde, gerçekten de yumuşak ve esnek bir doku elde etmek önemli bir artı gibi görünüyor. Ancak, aynı zamanda katı yağların sağladığı zengin lezzetin kaybolabileceğini bilmek de bir dezavantaj. Acaba sıvı yağ kullanarak kurabiyelerim daha sağlıklı olabilir mi? Ama lezzet açısından bir kayba uğramak istemiyorum. Sizce hangi yağ türü daha iyi sonuç verir? Zeytinyağı mı yoksa hindistancevizi yağı mı? Bu konuda deneme yapmayı düşünüyorum ama hangisinin daha iyi sonuç vereceği konusunda kararsızım.
Cevap yaz