Pudra şekerli kurabiye yapmanın bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum! Özellikle çay saatlerinde ve özel günlerde tercih edilen bir lezzet olması dikkatimi çekti. Malzeme listesindeki tereyağı ve pudra şekerinin krema kıvamına gelene kadar çırpılması gerektiği kısmı oldukça ilginç. Hamurun dinlendirilmesi de sanırım kurabiyelerin daha iyi şekil almasını sağlıyor. Fırında pişirme süreleri de oldukça makul görünüyor. Sizce kurabiyeleri pişirirken fırının kapağını açmamak neden bu kadar önemli? Ve pudra şekeri ile kaplanması kurabiyelerin tadına gerçekten nasıl bir katkı sağlıyor?
Pudra şekerli kurabiye yapmanın bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum! Özellikle çay saatlerinde ve özel günlerde tercih edilen bir lezzet olması dikkatimi çekti. Malzeme listesindeki tereyağı ve pudra şekerinin krema kıvamına gelene kadar çırpılması gerektiği kısmı oldukça ilginç. Hamurun dinlendirilmesi de sanırım kurabiyelerin daha iyi şekil almasını sağlıyor. Fırında pişirme süreleri de oldukça makul görünüyor. Sizce kurabiyeleri pişirirken fırının kapağını açmamak neden bu kadar önemli? Ve pudra şekeri ile kaplanması kurabiyelerin tadına gerçekten nasıl bir katkı sağlıyor?
Cevap yaz