Pudingli çilekli kurabiye tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim! Özellikle çileklerin fazla sulanmasını engellemek için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Ayrıca, hamuru yoğururken un miktarını dikkatli eklemem gerektiği belirtilmiş. Bunu nasıl daha iyi yapabilirim? Fırını önceden ısıtmanın önemine de dikkat çekilmiş, bunu atlamamak için ne gibi hatırlatmalar yapabilirim? Gerçekten bu kurabiyeleri yapmayı çok isterim, önerilerinizi bekliyorum!
Pudingli çilekli kurabiye tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim! Özellikle çileklerin fazla sulanmasını engellemek için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Ayrıca, hamuru yoğururken un miktarını dikkatli eklemem gerektiği belirtilmiş. Bunu nasıl daha iyi yapabilirim? Fırını önceden ısıtmanın önemine de dikkat çekilmiş, bunu atlamamak için ne gibi hatırlatmalar yapabilirim? Gerçekten bu kurabiyeleri yapmayı çok isterim, önerilerinizi bekliyorum!
Cevap yaz