Bu tarifin hazırlanışını okuduktan sonra, nişastalı un kurabiyelerini denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle dış yüzeyinin gevrek, iç dokusunun yumuşak olması çok cazip görünüyor. Margarinin yerine tereyağı kullanarak denemek istiyorum, acaba bu kurabiyelerin tadını nasıl etkiler? Ayrıca, üzerlerine pudra şekerini serpmek fikri de harika, sunum açısından da etkileyici olabilir. Peki, bu kurabiyeleri pişirdikten sonra ne kadar süre taze kalır? Hava almayan bir kapta saklamak dışında bir öneriniz var mı?
Bu tarifin hazırlanışını okuduktan sonra, nişastalı un kurabiyelerini denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle dış yüzeyinin gevrek, iç dokusunun yumuşak olması çok cazip görünüyor. Margarinin yerine tereyağı kullanarak denemek istiyorum, acaba bu kurabiyelerin tadını nasıl etkiler? Ayrıca, üzerlerine pudra şekerini serpmek fikri de harika, sunum açısından da etkileyici olabilir. Peki, bu kurabiyeleri pişirdikten sonra ne kadar süre taze kalır? Hava almayan bir kapta saklamak dışında bir öneriniz var mı?
Cevap yaz