Kum kurabiyesi tarifini denemek isteyenler için bu tarif gerçekten harika görünüyor. Oktay Usta'nın tarifleri genelde çok başarılı oluyor, acaba bu kurabiyeleri yaparken en çok hangi malzemeye dikkat etmek gerekiyor? Tereyağının oda sıcaklığında olması mı yoksa unun kalitesi mi? Ayrıca, fırından çıkardıktan sonra bekletme süresi kurabiyenin kıvamını nasıl etkiliyor? Eğer bu tarifte bir değişiklik yapmayı düşünürseniz, hangi malzemeleri eklemeyi önerirsiniz?
Kum kurabiyesi tarifini denemek isteyenler için bu tarif gerçekten harika görünüyor. Oktay Usta'nın tarifleri genelde çok başarılı oluyor, acaba bu kurabiyeleri yaparken en çok hangi malzemeye dikkat etmek gerekiyor? Tereyağının oda sıcaklığında olması mı yoksa unun kalitesi mi? Ayrıca, fırından çıkardıktan sonra bekletme süresi kurabiyenin kıvamını nasıl etkiliyor? Eğer bu tarifte bir değişiklik yapmayı düşünürseniz, hangi malzemeleri eklemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz