Kerebiç kurabiyesi yapmak için gereken malzemeler oldukça basit görünüyor. Özellikle tereyağı veya margarinle hamurun krema kıvamına gelmesi bana çok keyifli bir aşama gibi geliyor. Sıvı yağ ve yoğurt eklerken dikkat etmek gerekebilir mi? Hamurun yumuşak olması için un eklerken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini de merak ediyorum. İç harcında ceviz veya fındık kullanmak, bu kurabiyelere ne kadar lezzet katıyor? Fırından çıkınca üzerlerine pudra şekeri serpilmesi oldukça güzel bir dokunuş gibi. Ayrıca misafirlere sunmak için farklı dolgu alternatifleri düşündüğünüzde, hangi malzemeleri denemek istersiniz? Kerebiçlerin saklanması için hava almayan bir kap kullanmak, tazeliği korumakta ne kadar etkili olabilir?
Kerebiç kurabiyesi yapmak için gereken malzemeler oldukça basit görünüyor. Özellikle tereyağı veya margarinle hamurun krema kıvamına gelmesi bana çok keyifli bir aşama gibi geliyor. Sıvı yağ ve yoğurt eklerken dikkat etmek gerekebilir mi? Hamurun yumuşak olması için un eklerken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini de merak ediyorum. İç harcında ceviz veya fındık kullanmak, bu kurabiyelere ne kadar lezzet katıyor? Fırından çıkınca üzerlerine pudra şekeri serpilmesi oldukça güzel bir dokunuş gibi. Ayrıca misafirlere sunmak için farklı dolgu alternatifleri düşündüğünüzde, hangi malzemeleri denemek istersiniz? Kerebiçlerin saklanması için hava almayan bir kap kullanmak, tazeliği korumakta ne kadar etkili olabilir?
Cevap yaz