Bu mini tuzlu kurabiyeler gerçekten harika görünüyor! Özellikle çay saatlerinde ya da davetlerde aperatif olarak sunulması çok hoş. Tarifteki malzemelerin oldukça basit ve ulaşılabilir olması, denemek için heveslendiriyor. Un, tereyağı, yoğurt ve baharatlar gibi temel malzemelerle bu lezzetleri elde etmek gerçekten de pratik bir seçenek sunuyor. Hatta içine yeşil soğan veya dereotu eklemek de güzel bir dokunuş olabilir. Fırında altın rengini alana kadar pişirilmesi gerektiği kısmı da merak ettim, tam olarak ne zaman çıkarılmalı? Bu tarifin yanında zeytin ezmesi ya da humus ile servis edilebilmesi, misafirler için ekstra bir seçenek sunmuş. Denedikten sonra sonuçları merakla bekliyorum!
Bu mini tuzlu kurabiyeler gerçekten harika görünüyor! Özellikle çay saatlerinde ya da davetlerde aperatif olarak sunulması çok hoş. Tarifteki malzemelerin oldukça basit ve ulaşılabilir olması, denemek için heveslendiriyor. Un, tereyağı, yoğurt ve baharatlar gibi temel malzemelerle bu lezzetleri elde etmek gerçekten de pratik bir seçenek sunuyor. Hatta içine yeşil soğan veya dereotu eklemek de güzel bir dokunuş olabilir. Fırında altın rengini alana kadar pişirilmesi gerektiği kısmı da merak ettim, tam olarak ne zaman çıkarılmalı? Bu tarifin yanında zeytin ezmesi ya da humus ile servis edilebilmesi, misafirler için ekstra bir seçenek sunmuş. Denedikten sonra sonuçları merakla bekliyorum!
Cevap yaz