Margarinsiz irmikli kurabiye tarifini görünce gerçekten merak ettim. Özellikle irmiğin kurabiyelere kattığı doku ve lezzet hakkında daha fazla bilgi almak isterdim. Sıvı yağ olarak zeytinyağı kullanmanın tadı nasıl etkilediğini denemek ilginç olabilir. Ayrıca, yoğurt eklemenin kurabiyenin yumuşaklığına olan katkısını merak ediyorum. Fındık veya ceviz eklemek yerine başka hangi malzemeleri deneyebilirim? Tarçın veya kakao tozu eklemek de güzel bir alternatif gibi görünüyor. Dinlendirme aşaması gerçekten önemli mi, yoksa atlayabilir miyiz? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Margarinsiz irmikli kurabiye tarifini görünce gerçekten merak ettim. Özellikle irmiğin kurabiyelere kattığı doku ve lezzet hakkında daha fazla bilgi almak isterdim. Sıvı yağ olarak zeytinyağı kullanmanın tadı nasıl etkilediğini denemek ilginç olabilir. Ayrıca, yoğurt eklemenin kurabiyenin yumuşaklığına olan katkısını merak ediyorum. Fındık veya ceviz eklemek yerine başka hangi malzemeleri deneyebilirim? Tarçın veya kakao tozu eklemek de güzel bir alternatif gibi görünüyor. Dinlendirme aşaması gerçekten önemli mi, yoksa atlayabilir miyiz? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz