Margarinsiz damla çikolatalı kurabiye tarifini görünce gerçekten heyecanlandım! Hem sağlıklı hem de lezzetli olması çok güzel bir avantaj. Sıvı yağ olarak zeytinyağı kullanmanın kurabiyelere nasıl bir tat katacağını merak ediyorum. Ayrıca, alternatif tatlar denemek için kuruyemiş ya da kuru meyve eklemek harika bir fikir. Peki, bu kurabiyeleri pişirdikten sonra yumuşak görünümlerinin sertleşmesi için ne kadar beklemeyi önerirsiniz? Aynı zamanda, glutensiz un kullanarak tarifi uygulamak isteyenler için de bir öneriniz var mı?
Margarinsiz damla çikolatalı kurabiye tarifini görünce gerçekten heyecanlandım! Hem sağlıklı hem de lezzetli olması çok güzel bir avantaj. Sıvı yağ olarak zeytinyağı kullanmanın kurabiyelere nasıl bir tat katacağını merak ediyorum. Ayrıca, alternatif tatlar denemek için kuruyemiş ya da kuru meyve eklemek harika bir fikir. Peki, bu kurabiyeleri pişirdikten sonra yumuşak görünümlerinin sertleşmesi için ne kadar beklemeyi önerirsiniz? Aynı zamanda, glutensiz un kullanarak tarifi uygulamak isteyenler için de bir öneriniz var mı?
Cevap yaz