Margarinli kurabiye yaparken, margarinin oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek çok önemli değil mi? Hamuru yoğururken fazla yoğurmaktan kaçınmak gerektiğini duymak da dikkatimi çekti. Peki, fırın sıcaklığını nasıl ayarlayacağımız konusunda bir öneriniz var mı? Kurabiyeleri fırından aldıktan sonra dinlendirmek gerçekten de kısmen kıvamlarını oturtuyor mu? Ayrıca, bu tarifte kakao veya ceviz ekleyerek farklı lezzetler elde etmek harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce hangi malzemelerin eklenmesi en fazla lezzeti artırır?
Margarinli kurabiye yaparken, margarinin oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek çok önemli değil mi? Hamuru yoğururken fazla yoğurmaktan kaçınmak gerektiğini duymak da dikkatimi çekti. Peki, fırın sıcaklığını nasıl ayarlayacağımız konusunda bir öneriniz var mı? Kurabiyeleri fırından aldıktan sonra dinlendirmek gerçekten de kısmen kıvamlarını oturtuyor mu? Ayrıca, bu tarifte kakao veya ceviz ekleyerek farklı lezzetler elde etmek harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce hangi malzemelerin eklenmesi en fazla lezzeti artırır?
Cevap yaz