Elmalı kurabiye yaparken margarin yerine tereyağı ya da zeytinyağı kullanmak harika bir fikir! Tarifteki adımları takip ederken, elmaların üzerine tarçın eklemenin lezzetini nasıl artırdığını merak ediyorum. Ayrıca, hamuru yoğururken ele yapışmayan bir kıvam elde etmek için ne kadar un eklemek gerektiği konusunda biraz daha bilgi verir misiniz? Kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpmek, son dokunuş olarak çok güzel görünüyor. Peki, bu kurabiyeleri saklamak için en iyi yöntem nedir? Tazeliklerini nasıl koruyabilirim?
Elmalı kurabiye yaparken margarin yerine tereyağı ya da zeytinyağı kullanmak harika bir fikir! Tarifteki adımları takip ederken, elmaların üzerine tarçın eklemenin lezzetini nasıl artırdığını merak ediyorum. Ayrıca, hamuru yoğururken ele yapışmayan bir kıvam elde etmek için ne kadar un eklemek gerektiği konusunda biraz daha bilgi verir misiniz? Kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpmek, son dokunuş olarak çok güzel görünüyor. Peki, bu kurabiyeleri saklamak için en iyi yöntem nedir? Tazeliklerini nasıl koruyabilirim?
Cevap yaz