Mahlepli kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı yapmayı kesinlikle denemek istiyorum. Mahlebin kurabiyeye kattığı o eşsiz aromayı düşününce, özellikle çay saatlerinde misafirlerime sunmak için harika bir tercih olacağını düşünüyorum. Ayrıca, dinlendirme süresi ve hamurun yumuşak kıvamda olması gerektiği kısmı çok önemli, çünkü doğru kıvamı yakalayamazsam kurabiyelerim istediğim gibi olmayabilir. Peki, sizce mahlepli kurabiyelerin üzerine hangi malzemeleri eklemek daha iyi olur? Farklı tatlar denemek için badem veya ceviz eklemeyi düşünüyorum ama başka önerileriniz var mı?
Mahlepli kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı yapmayı kesinlikle denemek istiyorum. Mahlebin kurabiyeye kattığı o eşsiz aromayı düşününce, özellikle çay saatlerinde misafirlerime sunmak için harika bir tercih olacağını düşünüyorum. Ayrıca, dinlendirme süresi ve hamurun yumuşak kıvamda olması gerektiği kısmı çok önemli, çünkü doğru kıvamı yakalayamazsam kurabiyelerim istediğim gibi olmayabilir. Peki, sizce mahlepli kurabiyelerin üzerine hangi malzemeleri eklemek daha iyi olur? Farklı tatlar denemek için badem veya ceviz eklemeyi düşünüyorum ama başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz