Şeker hamurunu hazırlarken ilk adım olarak jelatini su içinde bekletmek oldukça önemli. Bu aşamada nasıl bir bekleme süresi uyguladınız? Ayrıca, jelatini eritmek için kullandığınız ısı ayarı, hamurun kıvamını nasıl etkiledi? Özellikle pudra şekerini eklerken karışımın kıvamını tutturmak zor mu oldu? Renk vermek için gıda boyası kullanırken hangi renkleri denediniz ve sonuçları nasıl buldunuz? Son olarak, şeker hamurunu kurabiyelerin üzerine yerleştirirken karşılaştığınız zorluklar nelerdi? Bu aşamada nemlendirme işlemi işinize yaradı mı?
Şeker hamurunu hazırlarken ilk adım olarak jelatini su içinde bekletmek oldukça önemli. Bu aşamada nasıl bir bekleme süresi uyguladınız? Ayrıca, jelatini eritmek için kullandığınız ısı ayarı, hamurun kıvamını nasıl etkiledi? Özellikle pudra şekerini eklerken karışımın kıvamını tutturmak zor mu oldu? Renk vermek için gıda boyası kullanırken hangi renkleri denediniz ve sonuçları nasıl buldunuz? Son olarak, şeker hamurunu kurabiyelerin üzerine yerleştirirken karşılaştığınız zorluklar nelerdi? Bu aşamada nemlendirme işlemi işinize yaradı mı?
Cevap yaz