Küllü kurabiye tarifini okuduktan sonra, özellikle tatlı yapmayı seven biri olarak hemen denemek istiyorum. Malzemelerin kolay bulunabilir olması ve yapım aşamalarının adım adım açıklanması çok yardımcı. Sizce hamurun kıvamını nasıl ayarlamalıyım? Çok sert olmaması gerektiği belirtilmiş, ama yumuşak bir hamur elde etmek için un eklerken dikkat etmem gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca pudra şekerini ne zaman eklemek gerektiği konusunda da emin olamadım. Fırın ayarını doğru yapmak için özel bir deneyiminiz var mı?
Küllü kurabiye tarifini okuduktan sonra, özellikle tatlı yapmayı seven biri olarak hemen denemek istiyorum. Malzemelerin kolay bulunabilir olması ve yapım aşamalarının adım adım açıklanması çok yardımcı. Sizce hamurun kıvamını nasıl ayarlamalıyım? Çok sert olmaması gerektiği belirtilmiş, ama yumuşak bir hamur elde etmek için un eklerken dikkat etmem gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca pudra şekerini ne zaman eklemek gerektiği konusunda da emin olamadım. Fırın ayarını doğru yapmak için özel bir deneyiminiz var mı?
Cevap yaz