Küllü kurabiye tarifini okuduğumda, evde denemek için sabırsızlandım. Özellikle yumuşak dokusu ve ağızda dağılan yapısıyla çay saatlerine çok yakışacak bir lezzet gibi görünüyor. Tereyağı ve yoğurt kullanımı, kurabiyelerin yumuşak olmasını sağlarken; ceviz ile iç harcın zenginliği de harika bir tat katıyor. Fırında pişirme süresi de oldukça makul, yaklaşık 15-20 dakika. Üzerine pudra şekeri serpilmesi ise tam da o geleneksel görünümü elde etmek için harika bir detay! Sizce bu kurabiyeleri denemek için en uygun zaman ne zaman olur?
Küllü kurabiye tarifini okuduğumda, evde denemek için sabırsızlandım. Özellikle yumuşak dokusu ve ağızda dağılan yapısıyla çay saatlerine çok yakışacak bir lezzet gibi görünüyor. Tereyağı ve yoğurt kullanımı, kurabiyelerin yumuşak olmasını sağlarken; ceviz ile iç harcın zenginliği de harika bir tat katıyor. Fırında pişirme süresi de oldukça makul, yaklaşık 15-20 dakika. Üzerine pudra şekeri serpilmesi ise tam da o geleneksel görünümü elde etmek için harika bir detay! Sizce bu kurabiyeleri denemek için en uygun zaman ne zaman olur?
Cevap yaz