Kıtır elmalı kurabiye tarifini okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle çay saatlerinde böyle lezzetli bir atıştırmalık sunmak harika olabilir. Malzeme listesine baktığımda, evde kolayca bulabileceğim malzemeler var. Tereyağı ve elmanın birleşimiyle nasıl bir tat elde edileceğini merak ediyorum. Hamurun dinlendirilmesi aşaması da kurabiyenin kıtırlığını artıracak gibi görünüyor. Peki, bu kurabiyeleri yaparken unun miktarını biraz azaltmak veya artırmak, kıvamı nasıl etkiler? Deneyip gören var mı? Ayrıca, üstüne serpilecek pudra şekerinin miktarı hakkında bir öneri var mı?
Kıtır elmalı kurabiye tarifini okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle çay saatlerinde böyle lezzetli bir atıştırmalık sunmak harika olabilir. Malzeme listesine baktığımda, evde kolayca bulabileceğim malzemeler var. Tereyağı ve elmanın birleşimiyle nasıl bir tat elde edileceğini merak ediyorum. Hamurun dinlendirilmesi aşaması da kurabiyenin kıtırlığını artıracak gibi görünüyor. Peki, bu kurabiyeleri yaparken unun miktarını biraz azaltmak veya artırmak, kıvamı nasıl etkiler? Deneyip gören var mı? Ayrıca, üstüne serpilecek pudra şekerinin miktarı hakkında bir öneri var mı?
Cevap yaz