Kavala kurabiyesinin lezzetini çok merak ediyorum. Bademin kıvamı ve tatlılık oranı nasıl bir etki yaratıyor? Ayrıca, tereyağı yerine margarin kullanmanın tadı nasıl etkilediği konusunda bir fikriniz var mı? Kurabiyelerin pişme süresi ve sıcaklığı ile ilgili nasıl bir deneyiminiz oldu? Bazen kurabiyeler fırında fazla pişerse sertleşebiliyor, bu konuda dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Kavala kurabiyesinin lezzetini çok merak ediyorum. Bademin kıvamı ve tatlılık oranı nasıl bir etki yaratıyor? Ayrıca, tereyağı yerine margarin kullanmanın tadı nasıl etkilediği konusunda bir fikriniz var mı? Kurabiyelerin pişme süresi ve sıcaklığı ile ilgili nasıl bir deneyiminiz oldu? Bazen kurabiyeler fırında fazla pişerse sertleşebiliyor, bu konuda dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Cevap yaz