Kakaolu yumuşak kurabiye tarifini denemek istiyorum ama ilk adımda tereyağı ve toz şekerin krema kıvamına gelmesi için ne kadar çırpmak gerektiği konusunda bir fikrim yok? Acaba bu aşamada ne kadar süre çırpmam yeterli olur? Ayrıca fırında pişerken üzerinin çatlaması gerektiğini belirtmişsiniz, bu durumda kurabiyelerin yumuşak kalmasını sağlamak için başka bir ipucu var mı?
Kakaolu yumuşak kurabiye tarifini denemek istiyorum ama ilk adımda tereyağı ve toz şekerin krema kıvamına gelmesi için ne kadar çırpmak gerektiği konusunda bir fikrim yok? Acaba bu aşamada ne kadar süre çırpmam yeterli olur? Ayrıca fırında pişerken üzerinin çatlaması gerektiğini belirtmişsiniz, bu durumda kurabiyelerin yumuşak kalmasını sağlamak için başka bir ipucu var mı?
Cevap yaz