Kakaolu çatlak kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalıkların nasıl yapıldığını merak etmeye başladım. Malzemelerin karıştırılması ve hamurun dinlendirilmesi aşamaları oldukça basit görünüyor. Peki, gerçekten de kurabiyelerin dış kısmının gevrek iç kısmının ise yumuşak olması garanti mi? Özellikle pişirme süresi ve sıcaklığına dikkat etmek gerekir mi? Ayrıca, kurabiyeleri saklamak için en iyi yöntem nedir? Bu tarifteki ekstra bilgiler de gerçekten faydalı; mesela ceviz veya fındık eklemek gibi. Siz bu tarifi denedikten sonra nasıl bir sonuç aldınız?
Kakaolu çatlak kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalıkların nasıl yapıldığını merak etmeye başladım. Malzemelerin karıştırılması ve hamurun dinlendirilmesi aşamaları oldukça basit görünüyor. Peki, gerçekten de kurabiyelerin dış kısmının gevrek iç kısmının ise yumuşak olması garanti mi? Özellikle pişirme süresi ve sıcaklığına dikkat etmek gerekir mi? Ayrıca, kurabiyeleri saklamak için en iyi yöntem nedir? Bu tarifteki ekstra bilgiler de gerçekten faydalı; mesela ceviz veya fındık eklemek gibi. Siz bu tarifi denedikten sonra nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz