Hindistan cevizi ve fındık birleşimiyle yapılan bu kurabiyeler gerçekten harika görünüyor! Malzemelerin hazırlanması aşamasında tereyağının oda sıcaklığında yumuşamasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok doğru. Hamurun kıvamı da kurabiyelerin lezzetini etkiliyor, gerçekten de yumuşak ve elastik bir hamur elde etmek gerekiyor. Şekillendirme aşamasında da aynı boyutlarda olmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirtmeniz pişirme süresi açısından önemli bir detay. Pişirme sürecinde kurabiyelerin altın rengini almasını beklemek, sonuçta ortaya çıkan lezzetli kurabiyelerin tadını artırıyor. Servis önerileri ise çay saatleri için harika bir fikir. Bu tarifle harika kurabiyeler yapacağım, teşekkürler!
Hindistan cevizi ve fındık birleşimiyle yapılan bu kurabiyeler gerçekten harika görünüyor! Malzemelerin hazırlanması aşamasında tereyağının oda sıcaklığında yumuşamasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok doğru. Hamurun kıvamı da kurabiyelerin lezzetini etkiliyor, gerçekten de yumuşak ve elastik bir hamur elde etmek gerekiyor. Şekillendirme aşamasında da aynı boyutlarda olmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirtmeniz pişirme süresi açısından önemli bir detay. Pişirme sürecinde kurabiyelerin altın rengini almasını beklemek, sonuçta ortaya çıkan lezzetli kurabiyelerin tadını artırıyor. Servis önerileri ise çay saatleri için harika bir fikir. Bu tarifle harika kurabiyeler yapacağım, teşekkürler!
Cevap yaz