Hanımeller kurabiyesini yapmaya karar verdim ama ilk defa deneyeceğim için bazı sorularım var. Hamurun yumuşak olması için un miktarını nasıl kontrol etmeliyim? Ayrıca iç harcında ceviz ya da fındık kullanırken ne kadar iri olmalarını tercih etmeliyim? Fırın sıcaklığını ayarlamakta zorlanıyorum, kurabiyelerin dışının çıtır, içinin yumuşak kalmasını nasıl sağlayabilirim? Pudra şekerini ne zaman eklemeliyim ki en iyi görünümü elde edeyim? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Hanımeller kurabiyesini yapmaya karar verdim ama ilk defa deneyeceğim için bazı sorularım var. Hamurun yumuşak olması için un miktarını nasıl kontrol etmeliyim? Ayrıca iç harcında ceviz ya da fındık kullanırken ne kadar iri olmalarını tercih etmeliyim? Fırın sıcaklığını ayarlamakta zorlanıyorum, kurabiyelerin dışının çıtır, içinin yumuşak kalmasını nasıl sağlayabilirim? Pudra şekerini ne zaman eklemeliyim ki en iyi görünümü elde edeyim? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz