Fındıklı kurabiye hamuru yapma süreci gerçekten keyifli görünüyor. Oda sıcaklığındaki tereyağını ve toz şekeri krema kıvamına getirmek, hamurun lezzetini artıracak mı? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesi bu kadar önemli mi gerçekten? Dinlendirilmiş hamur ile pişirilmiş kurabiyelerin kıvamı arasındaki farkı daha önce deneyimledim, ama bu tarifteki adımlar çok net açıklanmış. Kurabiyelerin şekillendirilmesi aşamasında, topların eşit büyüklükte olması için ne gibi ipuçları verebilirsiniz? Son olarak, üzerini pudra şekeri ile süslemek harika bir fikir. Acaba başka hangi malzemelerle de süsleme yapabiliriz?
Fındıklı kurabiye hamuru yapma süreci gerçekten keyifli görünüyor. Oda sıcaklığındaki tereyağını ve toz şekeri krema kıvamına getirmek, hamurun lezzetini artıracak mı? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesi bu kadar önemli mi gerçekten? Dinlendirilmiş hamur ile pişirilmiş kurabiyelerin kıvamı arasındaki farkı daha önce deneyimledim, ama bu tarifteki adımlar çok net açıklanmış. Kurabiyelerin şekillendirilmesi aşamasında, topların eşit büyüklükte olması için ne gibi ipuçları verebilirsiniz? Son olarak, üzerini pudra şekeri ile süslemek harika bir fikir. Acaba başka hangi malzemelerle de süsleme yapabiliriz?
Cevap yaz