Elmali kurabiyenin bayatlamasını önlemek için hangi malzemeleri kullanmalıyız? Çoğu kişi unun yüksek protein içeriğine sahip olması gerektiğini biliyor fakat tereyağı yerine margarin kullanmanın bayatlamaya sebep olabileceğini biliyor mu? Ayrıca, esmer şeker kullanmanın nem tutma kapasitesini artırarak kurabiyelerin daha uzun süre taze kalmasına katkıda bulunduğuna dair bilgiyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Elmali kurabiyenin bayatlamasını önlemek için hangi malzemeleri kullanmalıyız? Çoğu kişi unun yüksek protein içeriğine sahip olması gerektiğini biliyor fakat tereyağı yerine margarin kullanmanın bayatlamaya sebep olabileceğini biliyor mu? Ayrıca, esmer şeker kullanmanın nem tutma kapasitesini artırarak kurabiyelerin daha uzun süre taze kalmasına katkıda bulunduğuna dair bilgiyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cevap yaz